NOT KNOWN DETAILS ABOUT BLOG

Not known Details About blog

Not known Details About blog

Blog Article

تکنولوژی چیزهای بسیار بیش تری از ماشین را در بر می گیرد. چند هویت تکنولوژیک دیگر غیر از سخت افزار وجود دارد که از جمله به نرم افزار و مهارت های انسانی می توان اشاره کرد.

تکنولوژی دانشی است که جنبه کاربردی دارد و حاصل این کاربرد می‌تواند یک نوع کالا، روش یا فرآیند باشد. بر این مبنا می‌توان گفت، تکنولوژی هم جنبه سخت‌افزاری دارد و هم نرم‌افزاری، زیرا تمام روش‌ها، فراگردها، دانش فنی و سخت‌افزاری را دربرمی‌گیرد.

با توجه به چنین محدودیت‌هایی است که جوامع توسعه نیافته نخواهند توانست بر ساختارهای کهن و سست، ناپایدار و غیربالنده داخلی تکیه کنند و تکیه‌گاهی بر پویایی‌های خارج از اقتصاد ملی خود، داشته باشند، پویایی‌هایی که از هر نظر با شرایط زمانی و مکانی آنان بیگانه است. اگر پویایی‌هایی نیز مشاهده شود، بر اثر اعمال سیاست‌های حمایت از محصولات داخلی، از سوی کشورهای توسعه یافته علیه کالاهای صنعتی و نیمه صنعتی کشورهای توسعه نیافته، افق روشنی پیدا نکرده و استفاده از تکنولوژی‌های جدید که متکی بر دانش میکروالکترونیک است در جهت از بین بردن مزیت‌های نسبی تولیدکنندگان کشورهای توسعه نیافته حرکت کرده و می‌کند.

این موضوع علاوه بر پیشرفت اینترنت اشیا، باعث پیشرفت تکنولوژی در سایر زمینه‌ها مثل رشد هوش مصنوعی و بیگ دیتا هم می‌شود.

بنابراین منطقی به نظر می‌رسد که بیت‌کوین، اتریوم یا به طور کلی سایر واحدهای دیجیتالی بعد از افزایش ارزش خود باعث چنین سو تفاهم‌هایی شوند.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

واکنش قوه قضائیه ایران به انعکاس اخبار محمود مهرابی، زندانی سیاسی محکوم به اعدام

صدرالحسینی: رژیم صهیونیستی گسترش جنگ را به نفع حیاتش می‌داند

برای اینکه کشورهای توسعه نیافته، از فقر خود را رها سازند و به دنیای بهتر قدم بگذارند، باید صنعتی شوند و برای صنعتی شدن باید تکنولوژی داشته باشند. برای این تکنولوژی، انتقال تکنولوژی کافی نیست، زیرا تکنولوژی شیئی نیست که بتوان آن را انتقال داد، بلکه تکنولوژی نوعی "معرفت و شناخت" است که باید آن را آموخت و راه کسب این شناخت، علم و پژوهش و خلاقیت است.

در نهایت دخالت انسان خیلی کمتر می‌شود. یکی از کاربردهای اصلی اینترنت اشیا و هوش مصنوعی در خانه‌های هوشمند است.

از آنجایی که ربات‌های امروزی خیلی باهوش‌تر از گذشته هستند و توانایی یادگیری دارند، می‌توانند بدون دخالت انسان به محیط خود پاسخ دهند و وظایف موردنیاز را انجام دهند.

برخلاف واقعیت مجازی که سعی در بازسازی و جایگزینی کل یک محیط زندگی واقعی با یک محیط مجازی دارد، واقعیت افزوده در مورد غنی‌سازی تصویری از دنیای واقعی با تصاویر تولید شده توسط کامپیوتر و اطلاعات دیجیتال click here است.

با چارچوب‌های قدیمی نمی‌توان تکنولوژی را بسط و توسعه داد و بدون بسط و تکامل تکنولوژی، نمی‌توان توسعه اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی شکل داد. تکنولوژی چارچوب‌های خاص خودش را می‌خواهد تا بتواند امر توسعه را تحقق بخشد، توان و قدرت تکنولوژی یک جامعه به وجوه و ابعاد چهارگانه آن، که برآیند آنان سطح تکنولوژی جامعه را تعیین می‌کنند بستگی دارد. این چهار وجه عبارتند از:

مسائلی که از تجدید ساختار اقتصاد جهانی، محدودیت استفاده از امکانات مالی، تداوم وخامت رابطه مبادله بین کشورهای توسعه نیافته و توسعه یافته، تغییرات سریع تکنولوژی و شوک‌های خارجی ناشی از آن، بازارهای جهانی و الگوهای مسلط بر آنان، معضلات حضور در تقسیم کار جهانی ... بروز کرده و تقریباً نقش نظاره‌گری و تسلیم‌پذیری را برای جوامع توسعه نیافته پدید آورده است. و این سئوال امروزه مطرح است که آیا جوامع توسعه نیافته، فرصت لازم برای حفظ دست‌آوردهای کنونی خود را خواهند داشت، چه رسد به تسریع رشد و اعتلای سطح آن؟

Report this page